Οι μειώσεις φόρων και οι νέες θέσεις εργασίας έβγαλαν τον Τραμπ

    Αλλά και οι υποσχέσεις του στον τομέα της ασφάλειας και της μετανάστευσης έπαιξαν τον ρόλο τους… Σε στοχευμένες προεκλογικές υποσχέσε...

   
Αλλά και οι υποσχέσεις του στον τομέα της ασφάλειας και της μετανάστευσης έπαιξαν τον ρόλο τους…

Σε στοχευμένες προεκλογικές υποσχέσεις για να κερδίσει το στοίχημα της οικονομίας προέβη ο Τραμπ. Ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε κεντρικό προεκλογικό σύνθημα ότι θέλει να κάνει και πάλι μεγάλη, σημαντική την Αμερική. Οι στοχευμένες παρεμβάσεις του έδωσαν βάση στη μετανάστευση, το εμπόριο, τους φόρους, και την εξωτερική πολιτική.

Μάλιστα, έχει υποσχεθεί τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν, αλλά και την προστασία των θέσεων εργασίας. Παράλληλα, επικεντρωμένος στη νέα γενιά, υπόσχεται να δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος στην Αμερική, που δεν θα κάνει τα παιδιά της μετανάστες για την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, ενώ έχει βάλει σκοπό να πολεμήσει σθεναρά τη τρομοκρατία.
Παρακάτω είναι οι τοπ 6 υποσχέσεις που έκανε ο Τραμπ εάν νικούσε. Τώρα που νίκησε μένει να δούμε εάν θα τις υλοποιήσει.

1) Μειώσεις φόρων
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δεσμευτεί για τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν. Έχει προτείνει να αντικατασταθούν οι επτά φορολογικές κλίμακες, που ισχύουν , με τρεις και οι φορολογικοί συντελεστές να διαμορφωθούν στο 12%, το 25% και το 33%. Ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής που ισχύει σήμερα είναι 39,6%.
Παράλληλα, θέλει να καταργήσει το φόρο ακινήτων και να μειώσει το φορολογικό συντελεστή για τις επιχειρήσεις στο 15% από το 35%. Το σχέδιό του θα επιτρέψει στα νοικοκυριά να εκπίπτουν από το φόρο εισοδήματος τις δαπάνες για τα παιδιά τους και θα προσφέρει περαιτέρω στήριξη μέσω της ισχύουσας πίστωσης φόρου για πολίτες με χαμηλότερο εισόδημα.
Επίσης, θα δώσει έξι εβδομάδες πληρωμένης άδειας μητρότητας για τις νέες μητέρες. Σύμφωνα με ανάλυση του συντηρητικού Tax Foundation, το τελευταίο σχέδιο που ανακοίνωσε ο Τραμπ θα κοστίσει στην αμερικανική κυβέρνηση περίπου 5,9 τρισεκ. δολάρια σε έσοδα μέσα σε 10 χρόνια.
Το φορολογικό πρόγραμμα του ρεπουμπλικανού υποψηφίου είναι πιθανόν να οδηγήσει σε «μείωση των φόρων σε όλα τα επίπεδα εισοδημάτων παρότι τα νοικοκυριά με το υψηλότερο εισόδημα θα είναι αυτά που θα επωφεληθούν περισσότερο», επισημαίνει το Tax Policy Center (TPC).
Η πρόταση του ρεπουμπλικανού για μείωση σε ομοσπονδιακό επίπεδο του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις από 35 σε 15%, μπορεί να «αυξήσει το ύψος των αποταμιεύσεων και των επενδύσεων» στις ΗΠΑ, αλλά θα συντελέσει στην αύξηση του χρέους της χώρας κατά 7,2 τρισεκ. δολάρια μέχρι το 2026, δηλαδή μια αύξηση 36,5%, σύμφωνα με το TPC.

2) Νέες βιομηχανίες και θέσεις εργασίας
Ο Τραμπ δεσμεύτηκε να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας, ενώ έχει εξαγγείλει τη δημιουργία 25 εκατ. θέσεων εργασίας σε 10 χρόνια.
Υποσχέθηκε τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά και την ίδρυση νέων βιομηχανικών μονάδων, με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Δεσμεύτηκε ότι θα επισκέπτεται την πολιτεία κάθε φορά που θα εγκαινιάζεται μία νέα βιομηχανική μονάδα.
Ο Τραμπ σκοπεύει να ανοίξει το δρόμο στους νέους, για δανειοδότηση που θα τους επιτρέψει να μπουν εύκολα στον επιχειρηματικό κλάδο. Αυτή η προοπτική, θα ευνοηθεί και από τον φορολογικό σχεδιασμό του Τραμπ, που θα δώσει πολλά κίνητρα ώστε να το σύστημα φορολογίας να κερδίσει την εμπιστοσύνη επενδυτών.
Ο Τραμπ, επικεντρωμένος στη νέα γενιά, υπόσχεται να δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος στην Αμερική, που δεν θα κάνει τα παιδιά της μετανάστες για την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής. Στην ατζέντα του είναι και οι περιοχές που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, με τον Τραμπ να στοχεύει στην υλοποίηση των αναγκών που εξασφαλίζουν μια αξιοπρεπή ζωή.
Εκτός από αυτά, ο υποψήφιος πρόεδρος μίλησε και για το μεγάλο εμπορικό έλλειμμα της Αμερικής, καθώς και τις προσπάθειες που σκοπεύει να καταβάλλει προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση του.

3) Τείχος στο Μεξικό
Ο Τραμπ έχει κρατήσει σκληρή στάση όσον αφορά το μεταναστευτικό το οποίο έθιξε στην προεκλογική ομιλία του στην Αριζόνα. Ο νέος αμερικανός πρόεδρος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να χτίσει τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, θέλοντας να σταματήσει την παράνομη μετανάστευση, ενώ είπε πως θα βάλει τους Μεξικανούς να το πληρώσουν!
«Το Μεξικό θα πληρώσει για το τείχος 100%, πιστέψτε με. Δεν το ξέρουν ακόμα, αλλά θα πληρώσουν το τείχος», είχε πει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει τους μετανάστες από τη χώρα αυτή βιαστές και διακινητές ναρκωτικών, κάτι για το οποίο απαιτούσαν να ζητήσει συγγνώμη.
Ο ρεπουμπλικάνος δεσμεύθηκε ότι θα ακυρώσει όλα τα προεδρικά διατάγματα που έδωσαν προσωρινή νομιμοποίηση στους παράτυπους μετανάστες. Οι μετανάστες που βρίσκονται στις ΗΠΑ παράνομα, δεσμεύθηκε, δεν θα μπορούν να λάβουν άδεια παραμονής και θα πρέπει να επιστρέψουν στις χώρες τους και να υποβάλουν αίτηση για τους επιτραπεί να ξαναμπούν στην αμερικανική επικράτεια.
Ακόμη, ο Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύθηκε ότι θα επιβάλει οι δυνητικοί μετανάστες να συμπληρώνουν ένα «πιστοποιητικό ιδεολογίας» το οποίο θα περιέχει ερωτήσεις για τις δολοφονίες τιμής, τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, το ριζοσπαστικό ισλάμ κ.ά.
Επίσης ζήτησε να απαγορευθεί τελείως η είσοδος των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Σαντ Μπερναντίνο της Καλιφόρνια. Θέλει ακόμα να μην δίδεται υπηκοότητα σε όσους γεννήθηκαν στις ΗΠΑ και είναι παιδιά αλλοδαπών. Ωστόσο, άμβλυνε τις θέσεις αυτές. Τον Ιούνιο, μίλησε για προσωρινή απαγόρευση στην είσοδο μεταναστών από περιοχές που θεωρούνται πυρήνες των τρομοκρατών. Στα μέσα Αυγούστου, δήλωσε ότι η κυβέρνηση του θα συνεργαστεί με κάποιους μετανάστες, που πληρώνουν φόρους προκειμένου να μπορούν να παραμείνουν στη χώρα και πρόσθεσε ότι είναι δύσκολο να απελαθούν εκατομμύρια μεταναστών.

4) Μάχη κατά του ISIS
Ο νέος πλανητάρχης έχει δηλώσει ότι θα εργαστεί εκ του σύνεγγυς με τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ ώστε να νικήσουν τους μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, αντιστρέφοντας αυτό που είχε πει νωρίτερα το φετινό καλοκαίρι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να μην ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τους συμμάχους που απορρέουν από τη συνθήκη του ΝΑΤΟ.
«Θα εργαστούμε εκ του σύνεγγυς με το ΝΑΤΟ σε αυτή την αποστολή, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους», ανέφερε και τόνισε πως θα ζητήσει από το Κογκρέσο την κήρυξη πολέμου κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Μάλιστα, ο Τραμπ είχε προβεί σε προκλητικές δηλώσεις, κατηγορώντας τους Ομπάμα και Κλιντον ως «συνιδρυτές του ISIS», κάτι που αργότερα «συμμάζεψε».

5) Επαναδιαπραγμάτευση ή ακόμη και κατάργηση της NAFTA
Παράλληλα, ο Ντόναλντ Τραμπ , τάχθηκε υπέρ της άσκησης πιέσεων στον Καναδά και το Μεξικό, προκειμένου να επαναδιαπραγματευτούν με τις ΗΠΑ την εμπορική συμφωνία για τη Βόρεια Αμερική (NAFTA) και σε μια προσπάθεια να προστατευτούν και να αποκατασταθούν οι θέσεις των Αμερικανών εργαζομένων.
Ο Τραμπ χαρακτήρισε την αναφερόμενη εμπορική συμφωνία “φονιά της απασχόλησης στις ΗΠΑ,” τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένος να καταργήσει την εφαρμογή της, εάν το Μεξικό κι ο Καναδάς δείξουν απροθυμία να συμμορφωθούν με τις συστάσεις του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου.
Αποπειράθηκε, δε, να συνδέσει τη Χίλαρι Κλίντον, με τη NAFTA διότι η συμφωνία εγκρίθηκε το 1993 επί προεδρίας του συζύγου της Μπιλ Κλιντον. Κατά τον κ. Τραμπ, η NAFTA είναι ένα από τα χειρότερα κληροδοτήματα της διακυβέρνησης του Μπιλ Κλίντον.
Ο Τραμπ έχει απειλήσει επίσης να επιβάλει τιμωρητικούς δασμούς 45% στις εισαγωγές κινεζικών προϊόντων, προκαλώντας φόβους για έναν εμπορικό πόλεμο.

6) Τέλος το Obamacare
Ο Τραμπ σε προεκλογική εκστρατεία στη Φλόριντα, άσκησε έντονη κριτική στο σχέδιο για τη δημόσια υγεία στις ΗΠΑ, το οποίο είναι γνωστό ως «Obamacare». Ο ίδιος, υποσχέθηκε την ανάκληση του αναφερόμενου νόμου και την αντικατάστασή του.
«Πρέπει ν’ αποσύρουμε και ν΄ αντικαταστήσουμε το νόμο αυτό άμεσα. Είμαι ο μόνος προεδρικός υποψήφιος που θα κάνει κάτι τέτοιο» τόνισε με νόημα ο Τραμπ.
Σύμφωνα με τις σχετικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ θα ζητηθεί ειδική σύνοδος των δυο Σωμάτων του Κογκρέσου, της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων, ώστε το Obamacare να καταργηθεί.

Επιπλέον, προτείνει σε όσους κατέχουν τo Health Savings Account (ΗSA), ένα πλεονεκτικό φορολογικό λογαριασμό ιατρικής εξοικονόμησης στον οποίο έχουν πρόσβαση όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε ένα υψηλό πρόγραμμα ασφάλισης, να πληρώνουν τα έξοδά τους από αυτόν το λογαριασμό, ενώ οι εισφορές στο HSA θα είναι αφορολόγητες και θα μπορούν να περάσουν στους κληρονόμους, χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση.fimotro

COMMENTS

Όνομα

-17 βαθμούς Κελσίου 'Ακης Τσοχατζόπουλος 17 Νοέμβρη 17Ν 1994 25η Μαρτίου 404 error --Greece-- not found Α' Παγκόσμιος Πόλεμος Άγαλμα Στάλιν Άγγελος Φιλιππίδης Αγία Σοφία Άγκυρα Αγορά Ακρωτηριασμός ζώων Αλέξης Τσίπρας Αντώνη Σαμαρά Αντώνης Σαμαράς απαγωγή Απόστολος Γκλέτσος Αριέλ Σαρόν Αρτέμης Σώρρας Αρχαία Ελληνικά Αστικές συγκοινωνίες ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Βίντεο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Γ. Μπέλτσιος ΓΑΔΑ γαλλική πρεσβεία Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γέρων Παϊσιος Γιάννης Στουρνάρας Γιώργος Γερμενής Γιώργος Κουρής Γιώργος Μαριδάκης Γιώργος Παπακωνσταντίνος Γνώμες Δ. Κοντομηνάς ΔΕΗ Δελτίο καιρού Δημήτρης Δασκαλόπουλος Δημήτρης Κοντομηνάς Δημόσιο Δημόσιοι υπάλληλοι Δημοψήφισμα διαδίκτυο των πραγμάτων διαδίκτυο των ρομπότ Διαφήμιση ΔΟΥ Δώρο Πάσχα Έγκλημα ΕΚΑΒ Έκθεση έκθεση φωτογραφίας Εκκλησία εκλογές 2014 Εκλογές Τουρκίας Εκλογές των ΗΠΑ Εκπτώσεις Ελ Γκρέκο ελαιόλαδο Ελευθέριος Βενιζέλος ελιά Ελικόπτερο Ελλάδα ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Ελληνική Αστυνομία ελληνική ταυτότητα ελληνικό χρέος ελληνικός βυθός ΕΛΤΑ ΕΜΥ εξοπλιστικά Επιδόματα Επικοινωνία Εργασία Εύζωνες Ευρωζώνη ζεύγος Γριβέα Ζίγκμουντ Φρόιντ ηλεκτρονικό νόμισμα ηλιακή ενέργεια Ηλίας Κασιδιάρης Ημεροβίγλι Θέατρο Θέρμανση Θησαυροφυλάκιο Θώμη Κουμπούρα ΙΚΑ ΙΣΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Ισπανικό φιάσκο Ιστορία ΙΧ Ιωάννης Μπέλτσιος Καιρός Καραμούζης κατασχέσεις Καύσιμα Κοινωνία Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Κόσμος Κρήτη κυβέρνηση κύμα γρίπης Κυριάκος Μητσοτάκης Κώστας Κόλλιας Κώστας Μπακογιάννης λαχανικά ΛΗΣΤΕΙΑ λίστα Λαγκάρντ Λογοτεχνία Μανώλης Καραμολέγκος Μαρινόπουλος Μαφία Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Ομάδες μίζες μικρή Μαρία Μιχάλη Λιάπη Μιχάλης Λιάπης Μνημόνιο Μόνος στο Σπίτι Μπόμπολας μωρό του Σατανά Νίκος Μιχαλολιάκος Ντόναλντ Τράμπ Ο έλλην βρυκόλαξ οικογενειακά επιδόματα Οικονομία οικονομική στήριξη ομοφυλοφιλικές σχέσεις Παναγιώτης Ηλιόπουλος Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών Πάρκινσον ΠΑΣΟΚ Περιβάλλον Περίεργα πινακίδες Πληρωμές ανα δήμο ποινικοποίηση Πολιτική Πολιτισμός Προβόπουλος Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Προνοιακά επιδόματα Πρόσωπα πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ ρεκόρ Γκίνες Σάββας Ξηρός Σάλλας Σαντορίνη σάντουιτς ΣΔΟΕ ΣΕΒ Σπύρος Ριζόπουλος Στ. Στασινόπουλος Στάθης Μπούκουρας Σταύρος Ψυχάρης στέλεχος των Ελληνικών Ναυπηγείων Συνέντευξη Συντάξεις ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σχιζοφρενής Σωτ. Εμμανουήλ Σωτήρης Εμμανουήλ Ταγίπ Ερντογάν Ταχυδρομικό Ταμιευτή ριο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τέμενος Τεχνολογία τζακ ποτ Τζόκερ Τήνος Τοπικά Τουρκία Τράπεζα Πειραιώς Τράπεζες τραπεζικά σκάνδαλα Τρόϊκα τυριά Τaxis. Υγεία υπ.Υγείας Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπουργός Οικονομικών Φεστιβάλ Φίλιππος Λοίζος φρούτα φυλακές Κορυδαλλού φυλακές Λάρισας Φυλλάδια Lidl Φωτογραφίες Χ.Α. ΧΑ Χάκερ Χαμόγελο του Παιδιού Χαρ. Γιαγκούδης χαράτσι για τη λιακάδα Χημικά όπλα Χίτλερ Χρήστος Μπαλαντίνας Χρήστος Παππάς Χριστόδουλος Ξηρος Χριστόδουλος Ξηρός Χρυσή Αυγή adrian peterson biography adrian peterson career stats adrian peterson draft class adrian peterson injury adrian peterson stats adrian peterson workout advertise advertise meaning advertise online for free all blogger tricks amendment 2 Antichrist Superstar AOL Weird News Apple arouraios Asbestos Lung Cancer Ayasofya Baywash Bikini Car Wash Bikini Car Wash Bitcoin blogger tricks 2013 blogger tricks 2014 blogger tricks and hacks blogger tricks and tips blogger tricks and tools blogger tricks in urdu blogger widgets Business Business Voip Solutions buyer mortgage note can i make money from internet Car insurance quotes pa Cassandra De Pecol demo Donate car to charity California Donate your car Sacramento dreamweaver free templates download Drug War Marijuana DUCHESNE COUNTY e-branch earn money from facebook earn money from facebook account earn money from facebook like earn money from facebook likes earn money from google EBOLA Editorial equity rates Eva Longoria Facebook FIMOTRO florida amendment 2 Florida Marijuana FLU Forensics Online Course fox news free business templates download free css templates free flash templates download free flyer templates free html templates free html templates download free php templates download free powerpoint templates free ppt templates download free psd templates download free templates free templates download free templates for blogger free website templates download html and css free word templates free wordpress templates Gps Guide Stop Saying Sorry Apologizing Saying Sorry Emotional Wellness Happiness Happiness Today H1N1 HEALTH how can i earn money from facebook how to earn money from facebook groups how to earn money from facebook in hindi how to earn money from facebook pages how to earn money from website how to make money on internet for teenagers IFTTT Influenza (Flu) Injury Lawyers Instagram iPad JP Morgan Kaspersky Consumer Security Risks Kurt Cobain Legal Weed Florida make money from home make money from internet make money from internet without investment make money from youtube make money online Marijuana 420 Marijuana Medical Marijuana Prohibition Maxim Media Medical Marijuana MEDICAL WATCH Mesothelioma Law Firm Met Auto Mobile Banking Mortgage Adviser Motor Festival 2017 NEWS News > People News Feed News Florida off-shore Original Video perfect skin Pizza hut PRESS-GR.blogspot.com Royalty free images stock Simpsons Slider Spin Communications Steve McMahon SWINE FLU Things You Can't Do Naked top blogger tricks tromaktiko Twitter Video Viral War on Marijuana Weird Florida Weird News wisconsin election results wisconsin governor race www.rizopoulospost.com
false
ltr
item
Lamia24: Οι μειώσεις φόρων και οι νέες θέσεις εργασίας έβγαλαν τον Τραμπ
Οι μειώσεις φόρων και οι νέες θέσεις εργασίας έβγαλαν τον Τραμπ
https://3.bp.blogspot.com/-SmWv3xtHxhU/WCMYZRfSJ-I/AAAAAAAAABI/kBSAU4eUpmcudTRphtdsmhTB912FPhmAACLcB/s640/2.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-SmWv3xtHxhU/WCMYZRfSJ-I/AAAAAAAAABI/kBSAU4eUpmcudTRphtdsmhTB912FPhmAACLcB/s72-c/2.jpg
Lamia24
http://lamia24.blogspot.com/2016/11/oi-meiwseis-forwn-kai-oi-nees-theseis-ergasias-ebgalan-ton-tramp.html
http://lamia24.blogspot.com/
http://lamia24.blogspot.com/
http://lamia24.blogspot.com/2016/11/oi-meiwseis-forwn-kai-oi-nees-theseis-ergasias-ebgalan-ton-tramp.html
true
5103481857587148528
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Σχετικά άρθρα Κατηγορία Αρχείο Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Επιστροφή στην αρχική Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy