Ανατροπή για 1.000.000 φορολογούμενους: Μηνιαία υποβολή στοιχείων για συναλλαγές ακόμα και ενός ευρώ μέσω Taxisnet

Κάθε μήνα, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες υποχρεούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο Ta...

Κάθε μήνα, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες υποχρεούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο Taxisnet τα στοιχεία για όλες τις συναλλαγές τους, ακόμη και του ενός ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης, με την οποία αποσαφηνίζεται το νέο σύστημα υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων, θα υπάρξει τρίμηνη μεταβατική περίοδος προσαρμογής. Δηλαδή, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες θα μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία για τα τιμολόγια του πρώτου τριμήνου 2014 Ιανουαρίου – Μαρτίου μέχρι τον Απρίλιο.

Ωστόσο, ο κ. Θεοχάρης σπεύδει να δηλώσει μέσω του twitter ότι η απόφαση θα διορθωθεί και τελικά θα υπάρξει τετράμηνη περίοδος προσαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα τον Μάιο να υποβάλουν τις συγκεντρωτικές του πρώτου τετραμήνου Ιανουαρίου – Απριλίου.

Από τον Ιούνιο και μετά η υποβολή των καταστάσεων πελατών θα γίνεται ανά μήνα από όλους τους υπόχρεους, ενώ η υποβολή των καταστάσεων προμηθευτών θα γίνεται ανά μήνα από όσους τηρούν διπλογραφικά βιβλία (πρώην Γ΄ κατηγορίας) και ανά τρίμηνο από όσους τηρούν απλογραφικά βιβλία (πρώην Β΄ κατηγορίας).

Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων άνοιξε από χθες στη ΓΓΠΣ (www.gsis.gr) ενώ σύμφωνα με την υπουργική απόφαση προβλέπονται τα εξής:
1. Κάθε φυσικό πρόσωπο με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα, κάθε νομικό πρόσωπο και νομική οντότητα, καθώς και οι αγρότες που υπάγονται στο άρθρο 41 του Κώδικα ΦΠΑ υποβάλλει καταστάσεις φορολογικών στοιχείων, πελατών και προμηθευτών, για τα εκδοθέντα και τα ληφθέντα φορολογικά στοιχεία, αποκλειστικά ηλεκτρονικά ανεξάρτητα από τον τρόπο έκδοσης αυτών (μηχανογραφικά ή χειρόγραφα).

2. Στις καταστάσεις καταχωρίζονται:
- Ο ΑΦΜ του πελάτη ή του προμηθευτή.
- Το πλήθος των εκδοθέντων και ληφθέντων φορολογικών στοιχείων.
- Η αξία της συναλλαγής, προ ΦΠΑ.
- Ο ΦΠΑ που επιβαρύνει τη συναλλαγή.

- Η ένδειξη για το εάν ο αντισυμβαλλόμενος είναι υπόχρεο πρόσωπο (μόνο για τους προμηθευτές).
Τρόπος καταχώρισης

3. Στην κατάσταση πελατών καταχωρίζονται ανά ΑΦΜ αντισυμβαλλομένου, με μία κατ” ελάχιστο εγγραφή, κατά περίπτωση:

- Τα τιμολόγια και κάθε έγγραφο που υπέχει θέση τιμολογίου, πλην πιστωτικών, που αφορούν συναλλαγές με πρόσωπα που διαθέτουν στο εσωτερικό της χώρας ΑΦΜ.
- Τα πιστωτικά τιμολόγια

Επίσης καταχωρίζονται συγκεντρωτικά (καθαρή αξία), χωρίς αναγραφή του ΑΦΜ του αντισυμβαλλομένου:

- Τα στοιχεία λιανικών συναλλαγών, με μια εγγραφή ανά αριθμό μητρώου ΦΤΜ.

- Τα λοιπά μηχανογραφικά ή χειρόγραφα εκδιδόμενα στοιχεία λιανικών συναλλαγών, συμψηφισμένα με τις αποδείξεις επιστροφής, με μια εγγραφή.

4. Στην κατάσταση προμηθευτών καταχωρίζονται ανά ΑΦΜ αντισυμβαλλόμενου, με μία κατ” ελάχιστο εγγραφή αναλόγως, παραστατικά αγορών αγαθών ή υπηρεσιών.

Λογαριασμοί ΔΕΗ

5. Καταχωρίζονται συγκεντρωτικά, χωρίς αναγραφή του ΑΦΜ του αντισυμβαλλομένου, ληφθέντα παραστατικά, που έχουν εκδοθεί στο όνομα τρίτου προσώπου (π.χ. λογαριασμοί ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λπ.), στις καταστάσεις του προσώπου που αφορά πραγματική δαπάνη ή που αφορούν αγορές αγαθών ή λήψεις υπηρεσιών και έχουν εκδοθεί στοιχεία λιανικής.

Χρόνος υποβολής

6. Οι καταστάσεις των φορολογικών στοιχείων υποβάλλονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά ως εξής:
- Από τον εκδότη μηνιαίως, ανεξαρτήτως κατηγορίας των τηρούμενων βιβλίων του (απλογραφικά ή διπλογραφικά) ή της απαλλαγής του από τήρηση και το αργότερο τρεις ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ για τους τηρούντες διπλογραφικά βιβλία.

- Από τον λήπτη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της περιοδικής δήλωσης που αφορούν (μήνα ή τρίμηνο) και εφόσον δεν υπάρχει υποχρέωση υποβολής περιοδικής δήλωσης, μέχρι την εικοστή ημέρα του μήνα που ακολουθεί τη λήξη κάθε ημερολογιακού εξάμηνου που αφορούν.

7. Στην περίπτωση υποβολής διορθωτικής κατάστασης, μπορεί να καταχωρίζονται μόνο οι εγγραφές του πίνακα που τροποποιούνται.

8. Οι καταστάσεις υποβάλλονται είτε ενιαία για την έδρα και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης είτε για την έδρα και κάθε εγκατάσταση ξεχωριστά.

Διασταυρώσεις και εκκαθάριση

9. Κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους, τα υποβληθέντα στοιχεία των καταστάσεων πελατών−προμηθευτών διασταυρώνονται από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και οι ασυμφωνίες και αποκλίσεις αναρτώνται στους «λογαριασμούς» των υπόχρεων προσώπων, που τηρούνται στο διαδικτυακό τόπο του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής και περαιτέρω διόρθωσης αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΟΛ.1022/7.1.2014
Υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, για διασταύρωση πληροφοριών
ΠΟΛ 1022/2014
(ΦΕΚ Β” 179/31-01-2014)
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 14 του Ν.4174/2013, όπως προστέθηκαν με την παράγραφο 5 του άρθρου 42 του Ν. 4223/2013 (ΦΕΚ Α΄ 287/31.12.2013).
2. Την ανάγκη διενέργειας διασταυρωτικών ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
3. Ότι, από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται επιπλέον δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού, από αυτή που περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΔΗΛΕΔ 0002166 ΕΞ 2014),
αποφασίζουμε:
Άρθρο 1
Έκταση εφαρμογής
α) Κάθε φυσικό πρόσωπο με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα, κάθε νομικό πρόσωπο και νομική οντότητα, καθώς και οι αγρότες που υπάγονται στο άρθρο 41 του Κώδικα Φ.Π.Α. (Ν. 2859/2000), υποβάλλει καταστάσεις φορολογικών στοιχείων, πελατών και προμηθευτών, για τα εκδοθέντα και τα ληφθέντα φορολογικά στοιχεία, αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου, στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Οικονομικών, ανεξάρτητα από τον τρόπο έκδοσης αυτών (μηχανογραφικά ή χειρόγραφα).
β) Τις ίδιες υποχρεώσεις έχουν και οι μη εγκατεστημένοι στο εσωτερικό της χώρας υποκείμενοι στο φόρο, οι οποίοι διαθέτουν ΑΦΜ στο εσωτερικό της χώρας, για τις αγορές ή πωλήσεις που πραγματοποιούν χρησιμοποιώντας τον ΑΦΜ αυτό, εφόσον στα πρόσωπα αυτά ή σε όμιλο που ανήκουν, έχει χορηγηθεί άδεια για την πραγματοποίηση εισαγωγών, με αναστολή καταβολής του οφειλόμενου Φ.Π.Α. κατά την εισαγωγή και εφαρμογή του συστήματος αντιστροφής της υποχρέωσης για τις μεταγενέστερες παραδόσεις των αγαθών στο εσωτερικό της χώρας, σύμφωνα με τις διατάξεις του δεύτερου εδαφίου της περίπτωσης η΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 35 του Κώδικα Φ.Π.Α. (ν. 2859/2000).
Άρθρο 2
Περιεχόμενο καταστάσεων
Στις καταστάσεις της παραγράφου 1 της παρούσας καταχωρούνται:
α) Ο Α.Φ.Μ. του πελάτη ή του προμηθευτή.
β) Το πλήθος των εκδοθέντων και ληφθέντων φορολογικών στοιχείων.
γ) Η αξία της συναλλαγής, προ Φ.Π.Α.
δ) Ο Φ.Π.Α. που επιβαρύνει την συναλλαγή.
ε) Η ένδειξη για το εάν ο αντισυμβαλλόμενος είναι υπόχρεο πρόσωπο (μόνο για τους προμηθευτές), σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1.
Άρθρο 3
Τρόπος καταχώρισης
Στις καταστάσεις της παραγράφου 1 της παρούσας, οι καταχωρήσεις διενεργούνται ως εξής:
Α. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
1. Καταχωρούνται ανά ΑΦΜ αντισυμβαλλομένου, με μία κατ” ελάχιστο εγγραφή, κατά περίπτωση:
α) Τα τιμολόγια και κάθε έγγραφο που υπέχει θέση τιμολογίου, πλην πιστωτικών, που αφορούν συναλλαγές με πρόσωπα που διαθέτουν στο εσωτερικό της χώρας ΑΦΜ.
β) Τα πιστωτικά τιμολόγια, που αφορούν συναλλαγές με πρόσωπα της περίπτωσης α΄.
2.Καταχωρούνται συγκεντρωτικά (καθαρή αξία), χωρίς αναγραφή του ΑΦΜ του αντισυμβαλλομένου, που προβλέπεται στην περίπτωση α΄ του άρθρου 2 της παρούσας:
α) Τα στοιχεία λιανικών συναλλαγών, με μια εγγραφή ανά αριθμό μητρώου Φ.Τ.Μ..
β) Τα λοιπά μηχανογραφικά ή χειρόγραφα εκδιδόμενα στοιχεία λιανικών συναλλαγών, συμψηφισμένα με τις αποδείξεις επιστροφής, με μια εγγραφή.
Β. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ
1. Καταχωρούνται ανά ΑΦΜ αντισυμβαλλόμενου, με μία κατ” ελάχιστο εγγραφή αναλόγως, οι ανωτέρω περιπτώσεις Α.1.α΄και β΄, που αφορούν παραστατικά αγορών αγαθών ή υπηρεσιών.
2. Καταχωρούνται συγκεντρωτικά, χωρίς αναγραφή του ΑΦΜ του αντισυμβαλλομένου, ληφθέντα παραστατικά, που έχουν εκδοθεί στο όνομα τρίτου προσώπου (π.χ. λογαριασμοί Δ.Ε.Η., Ε.ΥΔ.Α.Π. κ.λπ.), στις καταστάσεις του προσώπου που αφορά πραγματικά η δαπάνη ή που αφορούν αγορές αγαθών ή λήψεις υπηρεσιών και έχουν εκδοθεί στοιχεία λιανικής.
Άρθρο 4
Χρόνος υποβολής
1.Οι καταστάσεις των φορολογικών στοιχείων του άρθρου 1 της παρούσας, υποβάλλονται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο και ανεξάρτητα από την τήρηση απλογραφικών ή διπλογραφικών βιβλίων, ως εξής:
α) από τον εκδότη μηνιαίως, ανεξαρτήτως κατηγορίας των τηρούμενων βιβλίων του (απλογραφικά ή διπλογραφικά) ή της απαλλαγής του από τήρηση και το αργότερο τρεις ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. για τους τηρούντες διπλογραφικά βιβλία,
β) από το λήπτη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της περιοδικής δήλωσης που αφορούν (μήνα ή τρίμηνο) και εφόσον δεν υπάρχει υποχρέωση υποβολής περιοδικής δήλωσης, μέχρι την εικοστή ημέρα του μήνα που ακολουθεί τη λήξη κάθε ημερολογιακού εξάμηνου που αφορούν.
Ειδικά, για την πρώτη εφαρμογή, οι ανωτέρω καταστάσεις, που αφορούν συναλλαγές Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2014, υποβάλλονται, ανά μήνα, μέχρι την προθεσμία υποβολής των καταστάσεων του μηνός Μαρτίου 2014.
2. Ως ημερομηνία υποβολής, θεωρείται η ημερομηνία αποδοχής και επιτυχούς καταχώρισης αυτών, στο σύστημα υποβολής καταστάσεων φορολογικών στοιχείων του δικτυακού τόπου του Υπουργείου Οικονομικών.
3.Η υποβολή εκπρόθεσμης ή διορθωτικής κατάστασης, πραγματοποιείται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο. Στην περίπτωση υποβολής διορθωτικής κατάστασης, μπορεί να καταχωρούνται μόνο οι εγγραφές του πίνακα που τροποποιούνται.
Άρθρο 5
Τρόπος υποβολής
Η υποβολή των καταστάσεων πραγματοποιείται με την αποστολή ηλεκτρονικού αρχείου, ή την χρήση διαδικτυακής υπηρεσίας (web service) στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Οικονομικών. Οι προδιαγραφές του αρχείου και ο τρόπος διαβίβασης, αναρτώνται στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο.
Οι καταστάσεις υποβάλλονται είτε ενιαία για την έδρα και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης είτε για την έδρα και κάθε εγκατάσταση ξεχωριστά.
Οι υπόχρεοι μπορούν, για τη δημιουργία του κατάλληλου αρχείου, να χρησιμοποιούν την ειδική διαδικτυακή εφαρμογή, που παρέχεται από το Υπουργείο Οικονομικών.
Άρθρο 6
Διασταυρώσεις και Εκκαθάριση
Κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους, τα υποβληθέντα στοιχεία των καταστάσεων πελατών−προμηθευτών διασταυρώνονται από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και οι ασυμφωνίες και αποκλίσεις αναρτώνται στους «λογαριασμούς» των υπόχρεων προσώπων, που τηρούνται στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Οικονομικών, ώστε να έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής και περαιτέρω διόρθωσης αυτών.
Άρθρο 7
Έναρξη ισχύος
Η παρούσα ισχύει για τα φορολογικά στοιχεία, που εκδίδονται από 1.1.2014.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2014
Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Share 

COMMENTS

Όνομα

-17 βαθμούς Κελσίου 'Ακης Τσοχατζόπουλος 17 Νοέμβρη 17Ν 1994 25η Μαρτίου 404 error --Greece-- not found Α' Παγκόσμιος Πόλεμος Άγαλμα Στάλιν Άγγελος Φιλιππίδης Αγία Σοφία Άγκυρα Αγορά Ακρωτηριασμός ζώων Αλέξης Τσίπρας Αντώνη Σαμαρά Αντώνης Σαμαράς απαγωγή Απόστολος Γκλέτσος Αριέλ Σαρόν Αρτέμης Σώρρας Αρχαία Ελληνικά Αστικές συγκοινωνίες ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Βίντεο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Γ. Μπέλτσιος ΓΑΔΑ γαλλική πρεσβεία Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γέρων Παϊσιος Γιάννης Στουρνάρας Γιώργος Γερμενής Γιώργος Κουρής Γιώργος Μαριδάκης Γιώργος Παπακωνσταντίνος Γνώμες Δ. Κοντομηνάς ΔΕΗ Δελτίο καιρού Δημήτρης Δασκαλόπουλος Δημήτρης Κοντομηνάς Δημόσιο Δημόσιοι υπάλληλοι Δημοψήφισμα διαδίκτυο των πραγμάτων διαδίκτυο των ρομπότ Διαφήμιση ΔΟΥ Δώρο Πάσχα Έγκλημα ΕΚΑΒ Έκθεση έκθεση φωτογραφίας Εκκλησία εκλογές 2014 Εκλογές Τουρκίας Εκλογές των ΗΠΑ Εκπτώσεις Ελ Γκρέκο ελαιόλαδο Ελευθέριος Βενιζέλος ελιά Ελικόπτερο Ελλάδα ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Ελληνική Αστυνομία ελληνική ταυτότητα ελληνικό χρέος ελληνικός βυθός ΕΛΤΑ ΕΜΥ εξοπλιστικά Επιδόματα Επικοινωνία Εργασία Εύζωνες Ευρωζώνη ζεύγος Γριβέα Ζίγκμουντ Φρόιντ ηλεκτρονικό νόμισμα ηλιακή ενέργεια Ηλίας Κασιδιάρης Ημεροβίγλι Θέατρο Θέρμανση Θησαυροφυλάκιο Θώμη Κουμπούρα ΙΚΑ ΙΣΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Ισπανικό φιάσκο Ιστορία ΙΧ Ιωάννης Μπέλτσιος Καιρός Καραμούζης κατασχέσεις Καύσιμα Κοινωνία Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Κόσμος Κρήτη κυβέρνηση κύμα γρίπης Κυριάκος Μητσοτάκης Κώστας Κόλλιας Κώστας Μπακογιάννης λαχανικά ΛΗΣΤΕΙΑ λίστα Λαγκάρντ Λογοτεχνία Μανώλης Καραμολέγκος Μαρινόπουλος Μαφία Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Ομάδες μίζες μικρή Μαρία Μιχάλη Λιάπη Μιχάλης Λιάπης Μνημόνιο Μόνος στο Σπίτι Μπόμπολας μωρό του Σατανά Νίκος Μιχαλολιάκος Ντόναλντ Τράμπ Ο έλλην βρυκόλαξ οικογενειακά επιδόματα Οικονομία οικονομική στήριξη ομοφυλοφιλικές σχέσεις Παναγιώτης Ηλιόπουλος Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών Πάρκινσον ΠΑΣΟΚ Περιβάλλον Περίεργα πινακίδες Πληρωμές ανα δήμο ποινικοποίηση Πολιτική Πολιτισμός Προβόπουλος Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Προνοιακά επιδόματα Πρόσωπα πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ ρεκόρ Γκίνες Σάββας Ξηρός Σάλλας Σαντορίνη σάντουιτς ΣΔΟΕ ΣΕΒ Σπύρος Ριζόπουλος Στ. Στασινόπουλος Στάθης Μπούκουρας Σταύρος Ψυχάρης στέλεχος των Ελληνικών Ναυπηγείων Συνέντευξη Συντάξεις ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σχιζοφρενής Σωτ. Εμμανουήλ Σωτήρης Εμμανουήλ Ταγίπ Ερντογάν Ταχυδρομικό Ταμιευτή ριο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τέμενος Τεχνολογία τζακ ποτ Τζόκερ Τήνος Τοπικά Τουρκία Τράπεζα Πειραιώς Τράπεζες τραπεζικά σκάνδαλα Τρόϊκα τυριά Τaxis. Υγεία υπ.Υγείας Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπουργός Οικονομικών Φεστιβάλ Φίλιππος Λοίζος φρούτα φυλακές Κορυδαλλού φυλακές Λάρισας Φυλλάδια Lidl Φωτογραφίες Χ.Α. ΧΑ Χάκερ Χαμόγελο του Παιδιού Χαρ. Γιαγκούδης χαράτσι για τη λιακάδα Χημικά όπλα Χίτλερ Χρήστος Μπαλαντίνας Χρήστος Παππάς Χριστόδουλος Ξηρος Χριστόδουλος Ξηρός Χρυσή Αυγή adrian peterson biography adrian peterson career stats adrian peterson draft class adrian peterson injury adrian peterson stats adrian peterson workout advertise advertise meaning advertise online for free all blogger tricks amendment 2 Antichrist Superstar AOL Weird News Apple arouraios Asbestos Lung Cancer Ayasofya Baywash Bikini Car Wash Bikini Car Wash Bitcoin blogger tricks 2013 blogger tricks 2014 blogger tricks and hacks blogger tricks and tips blogger tricks and tools blogger tricks in urdu blogger widgets Business Business Voip Solutions buyer mortgage note can i make money from internet Car insurance quotes pa Cassandra De Pecol demo Donate car to charity California Donate your car Sacramento dreamweaver free templates download Drug War Marijuana DUCHESNE COUNTY e-branch earn money from facebook earn money from facebook account earn money from facebook like earn money from facebook likes earn money from google EBOLA Editorial equity rates Eva Longoria Facebook FIMOTRO florida amendment 2 Florida Marijuana FLU Forensics Online Course fox news free business templates download free css templates free flash templates download free flyer templates free html templates free html templates download free php templates download free powerpoint templates free ppt templates download free psd templates download free templates free templates download free templates for blogger free website templates download html and css free word templates free wordpress templates Gps Guide Stop Saying Sorry Apologizing Saying Sorry Emotional Wellness Happiness Happiness Today H1N1 HEALTH how can i earn money from facebook how to earn money from facebook groups how to earn money from facebook in hindi how to earn money from facebook pages how to earn money from website how to make money on internet for teenagers IFTTT Influenza (Flu) Injury Lawyers Instagram iPad JP Morgan Kaspersky Consumer Security Risks Kurt Cobain Legal Weed Florida make money from home make money from internet make money from internet without investment make money from youtube make money online Marijuana 420 Marijuana Medical Marijuana Prohibition Maxim Media Medical Marijuana MEDICAL WATCH Mesothelioma Law Firm Met Auto Mobile Banking Mortgage Adviser Motor Festival 2017 NEWS News > People News Feed News Florida off-shore Original Video perfect skin Pizza hut PRESS-GR.blogspot.com Royalty free images stock Simpsons Slider Spin Communications Steve McMahon SWINE FLU Things You Can't Do Naked top blogger tricks tromaktiko Twitter Video Viral War on Marijuana Weird Florida Weird News wisconsin election results wisconsin governor race www.rizopoulospost.com
false
ltr
item
Lamia24: Ανατροπή για 1.000.000 φορολογούμενους: Μηνιαία υποβολή στοιχείων για συναλλαγές ακόμα και ενός ευρώ μέσω Taxisnet
Ανατροπή για 1.000.000 φορολογούμενους: Μηνιαία υποβολή στοιχείων για συναλλαγές ακόμα και ενός ευρώ μέσω Taxisnet
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuBk3BzEM6hSQg3U-6hafI7mmrdh2VLjiumQrMdiw6mZgE6OJeTIF_5-WFH-xdqn1U3_FxgGHZ8cpkPKSxic_kXeAOwvV9tSvLJIQhSPXApv2V-SAftxbM8w3ezyCtG199M3MQppb_m6XP/s1600/attached_image01146.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuBk3BzEM6hSQg3U-6hafI7mmrdh2VLjiumQrMdiw6mZgE6OJeTIF_5-WFH-xdqn1U3_FxgGHZ8cpkPKSxic_kXeAOwvV9tSvLJIQhSPXApv2V-SAftxbM8w3ezyCtG199M3MQppb_m6XP/s72-c/attached_image01146.jpg
Lamia24
http://lamia24.blogspot.com/2014/02/1000000-taxisnet.html
http://lamia24.blogspot.com/
http://lamia24.blogspot.com/
http://lamia24.blogspot.com/2014/02/1000000-taxisnet.html
true
5103481857587148528
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Σχετικά άρθρα Κατηγορία Αρχείο Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Επιστροφή στην αρχική Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy